fbpx
Sport voor volwassenen in Castricum2019-07-03T08:40:43+00:00

Sport voor volwassenen in Castricum

Join de leukste sportclub in Castricum! Ben je op zoek naar een leuke sportclub met gezellige mensen, leuke trainers en een divers aanbod aan lessen? Kom meedoen met Old Skool Sports!

Gymlessen voor mannen en vrouwen

Bij Old Skool Sports sporten we met een groep van gemiddeld 15 personen. Mannen en vrouwen van verschillende leeftijden spelen twee keer per week diverse spellen tegen elkaar. Apenkooien, trefbalspellen, estafettes en bekende sporten zoals voetbal, hockey, rugby en volleybal komen regelmatig voorbij. Wij bieden groepslessen aan waarbij er écht als een groep gesport wordt en spelen regelmatig teambuildingspellen om naast plezier ook nog denkwerk in de lessen te stoppen.

Groepslessen voor jong en oud

Onze gymlessen zijn bedoeld voor 21-plussers en het oudste lid is nu 55 jaar. De lessen zijn voor iedereen te volgen en er wordt altijd rekening gehouden met eventuele (oude) blessures. Onze leden hebben verschillende sportieve achtergronden; voetbal, tennis, hockey, rugby, basketbal, etc. Door een gevarieerd lesaanbod speelt de sportieve achtergrond niet altijd een rol; een voetballer en hockeyer zijn beiden evengoed in apenkooien, trefbal en estafettes. Zo zijn de lessen net zo leuk voor mensen met een minder sportieve achtergrond. Wel zien we dat iedereen even fanatiek is in de borrel tijdens de maandelijkse derde helft.

Ons gevarieerde lesaanbod

Zoals we eerder schreven bieden we gevarieerde groepslessen aan en zijn onze leden ook heel verschillend. Plezier en veiligheid staat bij iedereen voorop en dat zien we iedere les terug. We streven ernaar om zo veel mogelijk buiten te sporten en hebben daarvoor een mooie locatie aan de rand van Castricum. Hier kunnen we buiten honkballen, voetballen en frisbee-, rugby- en andere gooispellen spelen. Wanneer het weer niet aantrekkelijk is om buiten te sporten worden de lessen in een gymzaal in Bakkum gegeven.

Een proefles bij Old Skool Sports

Bij ons is de eerste les altijd gratis. Wil je een keer kennismaken met onze lessen? Meld je hier aan en dan zien we elkaar snel. Tot dan!