fbpx
Sporten in Castricum2019-07-03T07:57:30+00:00

Naast diverse sportclubs, sportscholen en bootcampclubs zijn er ook andere sportieve activeteiten te volgen in Castricum. Ben je benieuwd naar de leukste sport in Castricum? Kom eens meedoen bij Old Skool Sports!

Gymlessen voor volwassenen

Iedere dinsdag- en donderdagavond sporten we met een groep in een gymzaal in Bakkum of op een grasveld aan de rand van ons dorp. Met een gemiddelde groep van 15 personen komen we twee keer per week samen om net als vroeger weer heerlijk te sporten. Met Old Skool Sports bieden we gymlessen voor volwassenen die graag oude tijden herbeleven. We spelen regelmatig het bekende ‘apenkooien’ en doen verschillende sporten en spellen zoals trefbal, tikspelen, tagrugby, voetbal, basketbal (knots)hockey en nog veel meer. Ons programma wordt bepaald door onze ‘meesters’ Gijs en Jasper en de groep heeft vaak inbreng of een keuze uit de activiteiten.

Gezellig sporten in Castricum

Wij brengen de leukste componenten van sport samen; plezier, bewegen en samenspel. In tegenstelling tot een saaie sportschool of sportteam met de bijkomende verplichtingen bieden we een laagdrempelige sportavond waar iedereen welkom is. Old Skool Sports is een leuke manier om fit te blijven. Onze groep bestaat uit 30 leden met een gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen en leeftijden tussen de 21 en 55 jaar. Plezier is het allerbelangrijkst, maar fanatisme is ook zeker aanwezig. Gedurende de spellen komt de ware aard naar boven en zien we regelmatig wie er een echte ‘winnaarsmentaliteit’ heeft.

Iedere maand trakteren wij op een (gezonde) borrel na de les. Het is gaaf om te zien hoe zo’n gevarieerde groep met diverse leeftijden, achtergronden en woonplaatsen tot een gezellige groep is gegroeid.

Ben je benieuwd naar onze gymlessen, onze groep of de positief fanatieke meesters? Meld je aan voor een gratis proefles zodat je binnenkort kan ervaren wat de leukste sport in Castricum is.