fbpx
Sportschool in Castricum2019-07-03T08:18:47+00:00

Sportschool in Castricum

De leukste sportschool van Castricum is natuurlijk Old Skool Sports!

Bij ons vind je geen stoffige fitnessapparaten, geen buikspierkwartier, geen alfamannetjes en geen jaarabonnement waarvan je na drie maanden baalt dat je er aan vast zit. Wel hebben we leuke gymlessen zoals je die van vroeger kent en een leuke fanatieke groep sporters die elkaar iedere les uitdagen.

Old Skool Sports is de leukste sportschool in Castricum. Twee keer per week sporten we met een dikke vette knipoog naar vroeger. Onder het genot van ‘dance classics’, die we vroeger draaiden in de disco’s herleven we oude tijden.

De sportschool met de leukste groepslessen

Tijdens een fanatieke workout spelen we verschillende spellen die we kennen van de gymlessen van vroeger. Apenkooien, (bunker)trefbal, voetbal, hockey, volleybal, basketbal en estafettes komen regelmatig langs. Onze meesters Gijs en Jasper maken de lessen en geven van tevoren aan wat er op het programma staat en of we binnen of buiten gaan sporten. Meestal wordt er met de groep overlegd welke varianten we gaan spelen.

Over de Old Skool Sporters

Onze groep leden bestaat uit een groep van 30 mannen en vrouwen tussen de 21 en 55 jaar en gemiddeld zijn er zo’n 15 sporters per les aanwezig. Op dinsdag en donderdagavond sporten wij van 19:45 tot 21:00 buiten op een veld aan de rand van Castricum of in een gymzaal in Bakkum. We zijn fanatiek in alle spellen, maar plezier en veiligheid staan voorop. Iedere maand eindigen we de les met een (gezonde) borrel waar de meesten nog even blijven hangen. Onze groep leden groeit door met verschillende gezellige mensen waardoor we een gevarieerde groep krijgen.

De enige sportschool zonder abonnement

Bij on betaal je per les of met een strippenkaart voor vijf  of tien lessen. Zo ben je niet verplicht om iedere les te komen en betaal je alleen wanneer het jou uitkomt. Ben je nieuwsgierig naar onze lessen? Kom eens langs voor een (gratis) proefles!